hjälp med vad som helst, när som helst!

Så Funkar Det

Upplägget är enkelt

Behöver du låna en cykel över helgen, köra till tippen, få hjälp att montera IKEA-möbler, rensa ogräs eller hitta en pianolärare? HinnerDu.se knyter ihop dig med andra som gärna hjälper till när du inte hinner själv eller när det känns väldigt onödigt att köpa på sig en borrmaskin när någon annan i din närhet istället kan borra åt dig. HinnerDu.se är en så kallad Peer-2-Peer marknad där individer får hjälp av andra individer. Vi har plockat bort mellanhänderna och gjort det lättare för dig att hitta hjälpen när du behöver den, utan att det blir onödigt dyrt. Tycker du detta låter som en bra idé? Fortsätt då läsa nedan om hur det hela fungerar.

Klicka på Gör en förfrågan för att skapa en kostnadsfri förfrågan. Beskriver sedan vad du behöver hjälp med, när du behöver hjälp, och hur mycket du är villig att betala för att få jobbet utfört. När du sätter ditt pris bör du tänka på hur lång tid jobbet tar att utföra och hur svårt det är.

Alla "hjälpare" i vårt register får nu ett meddelande om din förfrågan och efter en stund har du fått ett erbjudande via e-post från personer som gärna vill hjälpa dig. Du väljer själv vem du vill anlita och om den fortsatta kontakten ska ske via sms, e-post eller via telefon.


Betalning

När den som hjälpt dig är klar och du är nöjd, betalar du via vår hemsida. Betalningsknappen hittar du om du är inloggad och letar fram ditt uppdrag. Den som hjälpte dig får då 84% av beloppet och HinnerDu får 16%. När transaktionen gått igenom markeras uppdraget som betalt och det syns på din profil att du har betalt. Kom ihåg att aldrig betala direkt i hand! Du kan betala med alla vanliga kort eller via bankkonto genom BankID. Vi blir väldigt glada om du också vill ge feedback till personen som hjälpte dig.

De som hjälper till att utföra olika uppdrag på HinnerDu.se är ofta studenter, pensionärer eller andra med tid över och som gärna vill hjälpa till. Fler frågor? info@hinnerdu.se eller kör igång redan nu: Gör din förfrågan.

Nedan hittar du en kort film om tanken bakom HinnerDu.se. Du kan också läsa mer om du klickar dig vidare till "Om oss". Våra vanligaste frågor finner du svar på här.